Четвер, 28 березня 2024, 18:41
Повна версія сайту
;

Під час пожежі у Менському районі врятовано двох жінок

12:22 08.08.2019    Коментарі  
 

8 серпня о 00:45 до Служби порятунку "101" у Менському районі надійшло повідомлення про загоряння в приватному житловому будинку у с. Миколаївка, що майже за 40 км від районного центру. На той момент у помешканні, заповненому їдким димом перебували 66-річна господарка оселі та її 40-річна донька. До приїзду вогнеборців місцеві жителі допомогли жінкам вчасно покинути небезпечну зону. На щастя, ніхто не постраждав.

До ліквідації пожежі оперативно були залучені відділення 10-ої Державної пожежно-рятувальної частини м. Мена У ДСНС України у Чернігівській області, місцева пожежна команда з селища Березна та сільські вогнеборці з Локнистого. Завдяки їх спільним професійним діям пожежу о 01:35 було локалізовано, а о 02:25 остаточно ліквідовано. В ході гасіння врятовано розташовані поруч дві споруди господарського призначення. Причиною загоряння послужило порушення правил пожежної безпеки при експлуатації нагрівальної печі.

У зв'язку з цим, рятувальники звертають увагу населення на необхідності суворого дотримання правил пожежної безпеки у побуті. Щоб уникнути лиха та вберегтися від нещасних випадків, будьте обережні при поводжені з вогнем, дбайте про справність нагрівальних печей і димарів, електричних мереж і приладів, не залишайте дітей без нагляду та навчайте їх правилам безпечної поведінки.


Автор: УДСНС у Чернігівській області
Коментарів ще немає