П'ятниця, 19 квітня 2024, 20:12
Повна версія сайту
;

Кандидат у депутати по 210 округу Коровченко звинуватив ЦВК у бездіяльності і звернувся в ДБР

08:57 09.08.2019    Коментарі  
 

Кандидат у депутати Верховної Ради Сергій Коровченко на прес-конференції заявив, що звертається до Державного бюро розслідувань для розслідування бездіяльності Центральної виборчої комісії щодо №210 виборчого округу.

"Сьогодні (ред.- 9 серпня) буде подано заяву в ДБР про злочинну бездіяльність посадових осіб ЦВК з метою притягнення їх до кримінальної відповідальності", - сказав він, передає Цензор.НЕТ із посиланням на Українські новини.

Кандидат звинувачує ЦВК в порушенні законного терміну визнання результатів виборів і очікування рішення судів, на які тисне його опонент Борис Приходько.

Також Центральна комісія опублікувала список всіх визнаних переможцями на виборах крім Коровченка.

Адвокат Коровченка Віктор Сурник розказав, що команда кандидата звернулася до Касаційного адміністративного суду з приводу бездіяльності Центральної комісії.

"Всі ці дії наштовхують на те, що Центрвиборчком чекає не обраного народом №210 округу, громадянами України переможця Сергія Володимировича Коровченка, а іншого, якого зробить або суд, або інші обставини", - підкреслив адвокат.

Як повідомлялося раніше, Центральна виборча комісія зобов'язала виборчу комісію округу №210 в Чернігівській області перерахувати голоси до 12:00 9 серпня.


Автор: Чернігівщина: події і коментарі
Коментарів ще немає