Вівторок, 23 квітня 2024, 10:24
Повна версія сайту
;

На вулиці Ріпкинській у Чернігові буде підвищений пішохідний перехід

11:44 09.08.2019    Коментарі  
 

Замість бетонного «лежачого поліцейського» на вулиці Ріпкинській у Чернігові буде підвищений пішохідний перехід. Про це UA: Чернігів сказав начальник Управління житлово-комунального господарства Ярослав Куц, коментуючи електронну петицію із вимогою привести до ладу бетонну конструкцію, з якої стирчить арматура. За словами Куца, новий перехід зроблять до 1 вересня.

Олександра Денисенко, журналіст: «Це вулиця Ріпкинська у Чернігові. Тут, біля 13-ої школи, близько півроку тому встановили бетонного «лежачого поліцейського». Ми запитали у водіїв, що вони думають з цього приводу.»

Сергій Малий, водій: «Шопопало. Таке – недороблене. Страшне. Автобуси чіпляють. Якщо перевантажений автобус 35-ий іде. Я часто на роботу їжджу 35-им автобусом, він чіпляє просто тими балонами задніми, якщо перевантажений сильно. Погано зроблено, недороблене щось.»

Михайло, водій: «Його треба поправити, щоб він хороший був, а не таке шопопало. Щоб не мучилися водії. І чим раніше вони це зроблять, тим краще. Або замінити його, або зробити який треба.»

Олександр Котелевець, водій: «Вони не доробили. Треба було заасфальтувати, воно ж стирчить. Може, вже хтось і пробивав колеса, я не знаю. Дуже недобре воно.»

Електронна петиція щодо «лежачого поліцейського» на Ріпкинський з’явилася на сайті міської ради 15 липня. Її автор Ігор Твердовський пропонує або покрити його асфальтом, або прибрати зовсім. На сьогодні петиція набрала майже 250 необхідних голосів. За словами начальника Управління житлово-комунального господарства Ярослава Куца, цього «лежачого поліцейського» розберуть та зроблять там підвищений пішохідний перехід.

Ярослав Куц, начальник Управління житлово-комунального господарства міської ради: «Технологічно це буде виглядати так: до осі розрізають асфальт, встановлюють бортові камені на рівні з бортами ліворуч-праворуч, засипають щебенем всередині і по краях, і укладають 8см плитки тротуарної. Це така технологія, яку ми знайшли, умовно кажучи, в Інтернеті, спільно з проектантами опрацювали це питання. Це в рамках тендеру, проведеного на поточні ремонти доріг, які виграла КТП. Це з того тендеру, якого стосується і мощення зупинкових комплексів. Тобто, це все вже закладено в бюджеті.»

Відео UA: Чернігів



Автор: Чернігівщина: події і коментарі
Коментарів ще немає