Четвер, 18 квітня 2024, 14:19
Повна версія сайту
;

П’яний водій намагався втекти від патрульних

16:27 12.08.2019    Коментарі  
 

Сьогодні близько п’ятої ранку на проспекті Миру екіпаж патрульної поліції звернув увагу на автомобіль Skoda Fabia, який рухався з вимкненими фарами. На сигнал про зупинку водій транспортного засобу не відреагував, а навпаки – натиснув на газ. Авто стало віддалятися у напрямку виїзду з міста. Розпочалося переслідування.

Автомобіль-утікач вдалося заблокувати та зупинити у селі Деснянка Чернігівського району, залучивши до переслідування ще кілька патрульних екіпажі.

З’ясувалося, що за кермом Skoda перебував 27-річний чернігівець. Хлопець був з явними ознаками алкогольного сп’яніння. У присутності свідків водій пройшов тест на виявлення алкоголю за допомогою приладу «Dräger». Результат – 0,82 проміле.

Інспектори склали на громадянина два адміністративних протоколи: за ст. 130 (керування транспортними засобами особами, які перебувають у стані алкогольного сп’яніння) та ст. 122-2 (невиконання водіями вимог про зупинку) Кодексу України про адміністративні правопорушення. Транспортний засіб доправлений на арештмайданчик.



Автор: Чернігівщина: події і коментарі
Коментарів ще немає