П'ятниця, 19 квітня 2024, 01:25
Повна версія сайту
;

Через пустощі з сірниками 8-річного хлопчика загорівся будинок

12:14 13.08.2019    Коментарі  
 

12 серпня о 12:39 до Служби порятунку "101" у Коропському районі надійшло повідомлення про пожежу господарчої будівлі у с. Поліське. До місця події оперативно прибуло два відділення 9-ої Державної пожежно-рятувальної частини смт Короп та місцева пожежна команда з с. Атюша.

Завдяки спільним діям вогнеборців пожежу о 12:57 було локалізовано, а о 13:10 остаточно ліквідовано, в ході чого врятовано поруч розташовані два житлові будинки та споруду господарського призначення.

Причиною виникнення пожежі послужили пустощі з вогнем 8-річного сина господарів.

Як з'ясувалося, поки мати займалася справами, залишений без належної уваги Андрійко знайшов сірники і почав бавитися ними на даху господарчої будівлі. В результаті пожежі вогнем знищено сарай, пошкоджено дах сусідського житлового будинку. На щастя, дитина не постраждала.

Рятувальники ДСНС України застерігають! Шановні батьки! Пояснюйте дітям небезпеку і наслідки гри з вогнем. Проводьте з дітьми цікаві і безпечні ігри. Зробіть все, щоб небезпечні ігри дітей з вогнем стали неможливими. Виховуйте у них навички культури безпечної поведінки, демонструючи на власному прикладі обережність у поводженні з вогнем, газовими та приладами опалення. Пам'ятайте, що життя Ваших дітей залежить лише від Вас самих! Запам’ятайте, що неконтрольований вогонь – це смертельна небезпека, яка загрожує здоров’ю і життю людини.


Автор: УДСНС у Чернігівській області
Коментарів ще немає