Субота, 20 квітня 2024, 10:23
Повна версія сайту
;

В області й надалі удосконалюють пасажирські перевезення

13:14 14.08.2019    Коментарі  
 

Низку питань, пов’язаних з покращенням пасажирських автоперевезень в області, розглянула сьогодні, 14 серпня, профільна координаційна рада під головуванням заступника директора Департаменту економічного розвитку Чернігівської ОДА Сергія Меженного.

Мова йшла про курсування автобусів на маршрутах Чернігів – Юр’ївка, Чернігів – Хмільниця з Чернігів АС № 3. Жителі Чернігова та вказаних сіл просять пустити ці рейси через Чернігів із зупинками по вулицях Пухова, Кільцева, проспект Миру. За результатами розгляду вирішено подати пропозицію до Чернігівської міської ради про відкриття двох нових маршрутів Чернігів – Юр’ївка, Чернігів – Хмільниця з Чернігів АС № 2.

Також на засіданні обговорили внесення змін до розкладу руху автобусів на маршруті Гончарівське – Чернігів з часом відправлення з Чернігів АС № 2 о 7год. 20хв. на 7год. 00хв. Втім, пропозицію не підтримали у зв’язку із тим, що даний графік руху транспорту співпадає з іншим маршрутом.

Окрім того, члени профільної ради розглянули питання щодо подальшого обслуговування автобусного маршруту Чернігів – Бігач.


Автор: Департамент інформаційної діяльності та комунікацій з громадськістю облдержадміністрації
Коментарів ще немає