Четвер, 28 березня 2024, 15:36
Повна версія сайту
;

Ремонтні роботи у Чернігові продовжуються

08:47 15.08.2019    Коментарі  
 

Чернігівський міський голова особисто перевіряє хід робіт на об’єктах, які будуються та ремонтуються за кошти міського бюджету. 14 серпня він разом із керівниками профільних управлінь міськради побував на реконструкції вул.Ремісничої, будівництві нового міні-скверу на перехресті вул.Кирпоноса та просп.Перемоги, реконструкції підземних мереж водогону на вул.Героїв Чорнобиля та в навчальних закладах №1 та 3, де тривають капітальні ремонти.

На кожному об’єкті – свої особливості та проблематика, щодо яких і радилися та знаходили кращі рішення мер, керівники профільних управлінь міської ради та підрядники.

Зокрема, на вул.Ремісничій, а саме на ділянці від вул.Івана Мазепи до церкви, вже розпочали вкладати асфальт. На іншій ділянці, де буде проходити вже нова дорога, проводяться археологічні роботи. Їх термін та остаточний обсяг залежать від знахідок археологів. 

Триває наймасштабніша цьогорічна міська реконструкція по вул.Героїв Чорнобиля триває. Даний об’єкт технічо складний, передбачає виконання великого обсягу робіт. За результатами контролю робіт сьогодні були зроблені кадрові висновки - прийняте рішення про заміну керівника на даному об’єкті. Сюди будуть направлені фахівці з центрального офісу підрядної організації. Загалом ситуація тут контрольована, буде прикладено максимум зусиль, щоби надолужити запланований графік виконання робіт.

У чернігівських школах №1 та №3 проводяться зовнішні та внутрішні будівельні роботи. Школи готують до нового навчального року: утеплюють стіни, фарбують фасади, ремонтують класні приміщення та ін. У цих школах реконструюють покрівлі. Під час проведення цих робіт підрядними організаціями була допущена однакова помилка. При розкритих ділянках покрівлі дах не забезпечили надійним накриттям плівкою чи іншим захисним матеріалом. Унаслідок цього під час дощів підтоплено стелі у кількох класних приміщеннях. Ці факти документально зафіксовано. Підрядні організації зобов’язалися за власні кошти виконати відновлювальні роботи, вартість яких орієнтовно більше 1 млн грн.

Загалом ситуація по всіх об’єктах контрольована, роботи виконуються у повному обсязі.


Автор: Прес-служба Чернігівської міської ради
Коментарів ще немає