Середа, 24 квітня 2024, 05:44
Повна версія сайту
;

У Ніжині відкрили міні-футбольне поле зі штучним покриттям

08:35 03.09.2019    Коментарі  
 

Урочисте відкриття міні-футбольного поля зі штучним покриттям у місті Ніжині (член Асоціації міст України в Чернігівській області)  відбулося вчора, 2 вересня, після святкової лінійки з нагоди Першого дзвоника.

Розпочалося свято спорту вітальними промовами учасників заходу та урочистим перерізанням символічної стрічки на вході до майданчика. Далі відбулися перші спортивні змагання з міні-футболу серед команд. Право першого удару у ворота надали міському голові Анатолію Ліннику.

Сучасне футбольне поле побудували на місці старого хокейного майданчика, що знаходиться на території Ніжинської міської дитячої школи футболу. В першій половині дня тут проходитимуть заняття з учнями ЗОШ І-ІІІ ступенів №9, яка знаходиться на суміжній території з футбольною школою, а у другій половині дня – тренуватимуться вихованці футбольної школи.

Збудували сучасний міні-стадіон за рахунок використання залишків коштів субвенції з державного бюджету місцевим бюджетам на здійснення заходів щодо соціально-економічного розвитку окремих територій.


Автор: Чернігівське РВ АМУ
Коментарів ще немає