Четвер, 25 квітня 2024, 01:52
Повна версія сайту
;

Про перевезення в області: як зміняться деякі маршрути

13:05 05.09.2019    Коментарі  
 

На засіданні Координаційної ради облдержадміністрації з питань організації пасажирських автоперевезень в області, що провів сьогодні заступник директора Департаменту економічного розвитку ОДА Сергій Меженний, розглянули звернення Ніжинської РДА щодо виконання перевізниками умов договорів на обслуговування автобусних маршрутів Ніжин – Валентїїв, Ніжин – Переяслівка, Ніжин – Лосинівка з заїздом у Богданівку.

З цього питання погодили декілька рішень, зокрема винести попередження приватному підприємству «ВЕТТОР» з приводу невиконання умов договору, яке, у свою чергу, має усунути всі недоліки. За перевізником рекомендували залишити маршрут Ніжин – Валентїїв із заїздом до Перебудови. Переяслівку ж можна внести до маршруту Ніжин – Крути, що обслуговує ФОП Нагорна О. Г. Відтак, питання вивчатиметься разом з обома перевізниками.

Щодо заїзду у Богданівку на маршруті Ніжин – Лосинівка — опрацювати можливі варіанти спільно з сільським головою Богданівки та перевізником.

На 20 хвилин пізніше здійснюватимуться рейси 447к/448к на маршруті Чернігів – Брусилів.

Зміни ж виконання рейсів на маршруті Чернігів – Боромики по 3,5,6,7 днях тижня необхідно погодити із Чернігівською РДА.

Також вирішили провести конкурс на додатковий автобусний маршрут Носівка – Ніжин через Мрин із заїздом у с. Селище Носівського району.


Автор: Департамент інформаційної діяльності та комунікацій з громадськістю облдержадміністрації
Коментарів ще немає