П'ятниця, 29 березня 2024, 02:50
Повна версія сайту
;

Довічне ув’язнення загрожує АТОвцю, який влаштував різню у Варвинському районі

08:56 06.09.2019    Коментарі  
 

До чергової частини Варвинського відділення поліції 4 вересня надійшло повідомлення про нанесення ножових поранень жінці.

На місце події виїхали заступник прокурора області, начальник поліції області, слідчо-оперативна група та судово-медичний експерт.

По приїзду правоохоронцями встановлено, що 40-річний житель с. Журавка Варвинського району, перебуваючи у квартирі своїх сусідів, наніс їм множинні ножові поранення грудей, живота та шиї. Двоє осіб доставлено до хірургічного відділення лікарні.

Цього ж дня зловмисник направився до сільського голови, де вилив на підлогу його кабінета леккозаймисту рідину та підпалив її. Пожежею пошкоджено підлогове покриття.

Одразу після цього чоловік, перебуваючи у будинку родичів, наніс двом жінкам, однією із яких виявилася його колишня теща, множинні ножові поранення у різні частини тіла. У результаті 67-річна жінка померла, а інша перебуває у лікарні.

Завдяки злагодженій роботі працівників правоохоронних органів підозрюваного затримано за підозрою у вчиненні злочину того ж дня.

Також з’ясувалося, що вбивцею виявився учасник АТО.

Наразі готується повідомлення про підозру та вирішується питання про обрання зловмиснику запобіжного заходу у вигляді тримання під вартою.

Довідково: за вчинене зловмиснику загрожує покарання у виді позбавлення волі на строк до 15 років або довічне позбавлення волі.


Автор: Прес-служба прокуратури Чернігівської області
Коментарів ще немає