П'ятниця, 26 квітня 2024, 14:09
Повна версія сайту
;

Ганяли на танках та отримували нагородили: як вітали танкістів на Чернігівщині

08:50 09.09.2019    Коментарі  
 

З нагоди Дня танкістів, який щорічно відзначається у другу неділю вересня і цього року припадає на 8 число, на Чернігівщині відзначили кращих військовослужбовців танкових підрозділів Збройних Сил України.

Урочиста церемонія проходила на загальновійськовому полігоні, після чого танкісти на справі  засвідчили те, на що здатні. Армійці блискуче показали дії зведеної танкової роти під час тактичного навчання. Зокрема вони продемонстрували ефективність ураження цілей високоточними боєприпасами «Комбат» та «Кобра». А також показали бойові можливості українських танкістів-професіоналів та їх вірних сталевих машин під час стрільби на великі відстані.

За високий рівень виконання бойових завдання, фаховість та вірність Присязі українські танкісти отримали відомчі нагороди та цінні подарунки від вищого військового керівництва.

-          Я хочу вам подякувати, по-перше, за виконання бойових завдань. По-друге, за те, що ви обрали цю нелегку, але дуже серйозну професію. І по-третє, за те, що ви постійно удосконалюєте свої навички та поглиблюєте знання для того, щоб ви були ще кращими, ще сильнішими, ще непереможнішими! – звернувся до танкістів начальник Генерального штабу – Головнокомандувач Збройних Сил України генерал-лейтенант Руслан Хомчак, побажавши добробуту, кар’єрного зросту і, звичайно, – миру та відповідно закінчення війни.

Свої відомчі відзнаки та цінні подарунки вручив і Командувач Сухопутних військ Збройних Сил України генерал-лейтенант Олександр Сирський. А до привітань приєднався Міністр оборони України генерал армії України Олександр Кузьмук:

Такі заходи – це не просто змагання. Це демонстрація вмінь та опанування нових форм та способів ведення бойових дій танковими підрозділами, методів ведення вогню та маневрів, це показ рівня опанування техніки. Щороку я бачу позитивні зміни. Ви не йдете у ногу з часом - ви його випереджуєте.


Автор: Пресцентр ОК «Північ»
Коментарів ще немає