П'ятниця, 26 квітня 2024, 13:58
Повна версія сайту
;

У Чернігові представили програму святкування Дня міста: що про це думають містяни

08:54 09.09.2019    Коментарі  
 

Програму до Дня міста представили сьогодні у Чернігові. За словами начальника управління культури та туризму міської ради Олександра Шевчука, святкування триватимуть три дні. Розпочнуться вони у п’ятницю, 20 вересня. Цього дня разом із симфонічним оркестром «Філармонія» та квартетом «Tenors Bel’canto» зі Львова урочисто відкриють Красну площу після реконструкції. Там же відбудеться фінал конкурсу «Чернігів the best» та DJ Party. У суботу святкування розпочнуться о третій дня.

Олександр Шевчук – начальник управління культури та туризму міської ради: «Ми з вами будемо свідками військового параду духових оркестрів, якій розпочнеться від Красної площі до пониззя Катерининської церкви. І далі до самого вечора буде шоу-програма і дефіле кращих військових оркестрів України. Це такі міста – Вінниця, Одеса, Київ, Хмельницький. Починаючи з 18-ої години, до нас приїздять з каналу Music Box наші молоді виконавці, вони вже анонсовані, які представлять свою поп-культуру, свою програму молодіжного бачення. А о 21-ій годині ми чекаємо спеціального гостя міста та нашого святкування це «Машина времени».

Окрім гурту «Машина времени», на Красній площі виступатимуть Kishe, Nikita Lomakin, Constantine та Sonya Kay. Ми запитали у чернігівців, що знають вони про цих артистів.

Діана Лунегова та Вероніка Гнатович: «Машину времени». – Взагалі нікого. – Тільки «Машину времени». – Правда, нікого не знаємо. – Навіть не чули ніколи таких пісень? А «Машину времени»? – Я пам’ятаю, що колись слухала «Машину времени». Дуже-дуже давно.»

Марк Стукалець: «Щось чув про «Машину времени», а так не знаю, не слухаю таке. – Інших взагалі не чули? – Не чув.»

Яна Білошенко – гостя Чернігова: « Ну, «Машину времени» я тільки знаю російську групу і Kishe я знаю, це наш український співак. Інших не знаю, на жаль.»

Анастасія Літвин: «Машину времени» знаємо. – А інших артистів? – А інших менше чула. – А взагалі чули про таких артистів? – Не знаю навіть. Може, десь випадково.»

За словами Олександра Шевчука, у неділю, 22 вересня, на містян чекає напівмарафон, який стартуватиме на Красній площі, «Науковий пікнік» у сквері імені Богдана Хмельницького. Крім цього, у різних районах міста виступатимуть військові духові оркестри, а на Алеї героїв буде танцювальний батл.

Відео UA: Чернігів



Автор: Чернігівщина: події і коментарі
Коментарів ще немає