Четвер, 28 березня 2024, 21:33
Повна версія сайту
;

Як в Чернігові відзначили День фізичної культури і спорту. Фоторепортаж

13:26 09.09.2019    Коментарі 1  
 

Щороку у другу суботу вересня в Україні відзначається День фізичної культури і спорту. Спортсмени та прихильники фізичної культури і спорту по всій країні цього дня виходять на площі, стадіони, спортивні майданчики, щоб відзначити свято.

Чернігів також долучився до святкування. Цими вихідними в Центральному парку культури і відпочинку за участі видатних спортсменів, ветеранів спорту, громадськості та гостей міста відбувся День відкритих дверей чернігівського спорту та Всеукраїнський Олімпійський урок.

Гостям дійства були представлені показові виступи спортсменів з олімпійських та неолімпійських видів спорту, що розвиваються на Чернігівщині, майстер-класи. Усі охочі могли поспілкуватися із спортсменами та тренерами.

Під час Олімпійського уроку можна було спробувати себе у стрільбі з лука та пістолета, відпрацювати основні прийоми боротьби, боксу чи дзюдо. Також учасників заходу більш детально ознайомили з такими видами спорту як біатлон, гребля на байдарках, велоспорт. Чимале захоплення викликали заняття з пожежно-прикладного спорту та силова підготовка за участю поліцейських.

Крім того, всі зацікавлені мали змогу записатися до спортивних секцій.


Автор: Департамент інформаційної діяльності та комунікацій з громадськістю облдержадміністрації
Cєргєй Карась 2019-09-12 15:13:11

Як вірно зазначено на початку матеріалу, День фізкультурніка - то друга субота вересня, тобто, у цьому році, 14 вересня. Тому якось зараз відзначили свято у Чернігові...