П'ятниця, 19 квітня 2024, 06:29
Повна версія сайту
;

НАЗК склало два протоколи на ректора чернігівського педу, який взяв на роботу свою доньку

14:50 10.09.2019    Коментарі 1  
 

НАЗК склало два протоколи на ректора Національного університету «Чернігівський колегіум» імені Т.Г. Шевченка Миколу Носка, який взяв на роботу свою доньку і не повідомив про наявний конфлікт інтересів.

Про це йдеться у повідомленні прес-служби агентства.

«Також складено 2 протоколи стосовно ректора Національного університету «Чернігівський колегіум» імені Т.Г. Шевченка Миколи Носка, який не повідомив Міністра освіти і науки України про наявність у нього реального конфлікту інтересів, що виник у зв’язку з виданням наказу про призначення на посаду доцента кафедри дошкільної та початкової освіти після закінчення докторантури своєї дочки, та вчинив дії в умовах реального конфлікту інтересів, видавши відповідний наказ»,- зазначається у релізі.

Додамо, що Носко також є депутатом Чернігівської міської ради від політичної партії «Наш край».

Довідково:

Відповідальність за неповідомлення особою у встановлених законом випадках та порядку про наявність у неї реального конфлікту інтересів передбачена частиною першою статті 172-7 Кодексу України про адміністративні правопорушення (далі – КУпАП), а за вчинення дій чи прийняття рішень в умовах такого конфлікту інтересів – частиною другою цієї статті.


Автор: Чернігівщина: події і коментарі
Гість Страшний викладач 2019-09-10 16:06:45

У нашому університеті таких протоколів можна скласти десятки.