Субота, 20 квітня 2024, 05:58
Повна версія сайту
;

Нові правила благоустрою Чернігова: у міськраді збирають пропозиції

09:49 13.09.2019    Коментарі  
 

У Чернігові планують затвердили ти нові правила благоустрою в місті.

Відповідний проекту регуляторного акта – рішення Чернігівської міської ради  «Про затвердження Правил благоустрою, забезпечення чистоти, порядку утримання і прибирання вуличних, дворових територій, парків, скверів та додержання тиші в громадських місцях м. Чернігова в новій редакції» оприлюднений на сайті міськради.

Чернігівець Олександр Гашпар виокремив декілька пунктів нових правил. Зокрема, поки в Чернігові не буде роздільного збору сміття, буде продовжуватися практика застосування піщано - сольових сумішей в зимовий період, а для вуличного виступу музикам потрібно буде кожного разу носити повідомлення в управління культури із зазначенням: місця, часу та дати проведення запланованого виступу; Репертуару виступу; Виду інструменту, який використовуватиметься під час виступу; Використання звукопідсилюючих пристроїв.

Окрім того, новими Правилами благоустрою хочуть заборонити самовільне саджання дерев, кущів і влаштування огородів на територіїях зелених насаджень, а також пропонується заборонити розміщення в скверах та парках альтанок, вазонів, декоративних скульптур, вуличних меблів, тощо.

І якщо хтось з суб'єктів господарювання допустить виток води на проїзджу частину або тротуар, він буде зобов'язаний очистити цю територію  від води.

Як зазначає прес-служба міської ради, зауваження та пропозиції до проекту рішення приймаються управлінням житлово-комунального господарства Чернігівської міської ради у письмовій формі протягом місяця з дня його оприлюднення за адресою: вул. Реміснича, 19, м. Чернігів, 14000 (відповідальна особа – Я. В. Куц).


Автор: Чернігівщина: події і коментарі
Коментарів ще немає