П'ятниця, 29 березня 2024, 12:46
Повна версія сайту
;

Черненок звільняється з посади секретаря міськради?

12:41 16.09.2019    Коментарі  
 

Секретар Чернігівської міської ради Максим Черненок має намір піти з посади.

Про це повідомив міський голова Владислав Атрошенко під час погоджувальної ради.

Тож, додатковим питанням на сесії може стати кадрове – щодо дострокового складення повноважень секретаря міської ради, який повідомив про свій намір написати таку заяву.

- В принципі, у нас з Максимом Петровичем нормальні робочі стосунки були і лишаються. Він раніше казав про це бажання - я запропонував йому дочекатися парламентських виборів і він дослухався. Зараз, якщо Ваше рішення зміниться – ще попрацюєте, якщо Ви подасте заяву – будемо її розглядати. Представників фракцій я просив би це питання не загострювати, серйозних розбіжностей у нас немає, - зазначив мер.

Нагадаємо, Максим Черненок був обраний секретарем міської ради 29 червня 2017 року. Він є представником фракції «Наш край». До цього секретарем був його однопартієць Віктор Бистров.

Довідково:

Максим Черненок у міській раді є представником фракції політичної партії "Наш край". Він 1977 року народження, закінчив Національну юридичну академію імені Я. Мудрого. Доцент кафедри кримінального права та правосуддя Чернігівського національного технологічного університету. У міській раді до обрання її секретарем був головою постійної депутатської комісії з питань регламенту, законності, прав і свобод громадян та запобігання корупції.


Автор: Чернігівщина: події і коментарі
Коментарів ще немає