Субота, 20 квітня 2024, 17:33
Повна версія сайту
;

Уряд не забирає гроші в ОТГ на регіональний та соціально-економічний розвиток

15:37 16.09.2019    Коментарі  
 

Гроші в громад на регіональний та соціально-економічний розвиток Уряд не забирає, а перевірить, куди вони витрачаються. Про це під час брифінгу у Києві сказав Прем’єр-міністр Олексій Гончарук. Він каже, такою була рекомендація Бюджетного комітету Верховної Ради. За словами міністра фінансів Оксани Маркарової, переглядатиметься останнє виділення грошей у серпні місяці.

"Бюджетний комітет, комісії нові, які сформувались переглянуть ряд об’єктів. І після цього перегляду, який має бути завершений ось на цьому тижні, ті об’єкти, які стосуються садочків, утеплень, підготовки до зими і так далі - абсолютно всі будуть профінансовані. Там питання не в нестачі грошей, там питання у тому, що навіть раніше виділені кошти ще досі не використані".

Нагадаємо, на минулому тижні ми розповідали про те, що до голів об’єднаних громад на Чернігівщині прийшли листи з казначейства із вимогою повернути до держбюджету гроші субвенції. У Тупичівської громади, для прикладу, просили повернути виділені у вересні 200 тисяч гривень для побудови міні-футбольного майданчика. Усього Державна казначейська служба України просить об’єднані територіальні громади Чернігівщини  -  повернути назад до держбюджету близько 60-ти мільйонів гривень, сказав консультант із бюджетних питань Чернігівського регіонального відділення Асоціації міст України Микола Силенко.

Відео UA: Чернігів



Автор: Чернігівщина: події і коментарі
Коментарів ще немає