Субота, 20 квітня 2024, 04:57
Повна версія сайту
;

Чоловік на Чернігівщині у власному домогосподарстві виростив понад 800 рослин коноплі

10:46 17.09.2019    Коментарі  
 

Під процесуальним керівництвом Борзнянського відділу Бахмацької місцевої прокуратури здійснюється досудове розслідування у кримінальному провадженні за фактом незаконного виготовлення наркотичних засобів.

У ході розслідування правоохоронцями отримано ухвали, якими надано дозвіл на проведення обшуків в житлі та інших підсобних приміщеннях у одному із сіл Борзнянського району, які належать місцевому мешканцю.

Під час проведення 16 вересня 2019 року санкціонованих заходів встановлено, що господарське приміщення чоловік пристосував для вирощування коноплі. Його обладнав системою вентиляції, спеціальним освітленням та утепленням.

Усього, під час обшуку прокурорами Бахмацької місцевої прокуратури та працівниками поліції виявлено понад 800 стебел рослин, схожих на коноплю, які були висаджені у господарські відра та пластиковий посуд. Кущі рослин сягали різної висоти, приблизно від 15 см до 1 метра.

Все вилучене направлено на проведення експертизи.

Наразі встановлюються інші обставини, що вказують на можливість вчинення тяжких злочинів у сфері незаконного обігу наркотичних засобів.

Досудове розслідування триває.


Автор: За інформацією Бахмацької місцевої прокуратури
Коментарів ще немає