П'ятниця, 26 квітня 2024, 17:39
Повна версія сайту
;

Сьогодні пройде офіційне відкриття нового міні-скверу на Рокоссовсько

10:48 17.09.2019    Коментарі  
 

Сьогодні, 17 вересня, о 18 годині відбудеться відкриття нового міні-скверу на Рокоссовсько.

Це будуть невеличкі і скромні офіційні урочистості. Запрошуючи на них усіх бажаючих, міський голова пояснив, чому вважає за потрібне все-таки їх влаштовувати.

- Це абсолютно не для того щоб мені якось похизуватися. Ми спеціально робимо такі імпровізовані відкриття щоб дати людям позитив. Адже скрізь суцільний негатив: не тільки війна, а й телебачення постійно показує аварії та інші жахи по всіх каналах. А ми на протиставлення цьому даємо людям інші новини, показуємо, що в місті ще дивляться вперед і роблять кроки до кращого. Це одна мета. А інша - мудрі книжки пишуть, що якщо щось хороше зроблено, то обов’язково треба цьому порадіти і подякувати Богові. А не так як ми іноді: мріяв усе життя про щось, воно збулось – а ти й не бачиш, далі пішов і щось хочеш наступне, - прокоментував він.

І принагідно Владислав Атрошенко нагадав, якою раніше була ділянка, перетворена нині на сквер:

- Скверик там зроблений на місці, де був бедлам. От взагалі згадайте той фрагмент: ми прибрали «трубу», кіоск той м’ясокомбінатівський, біг-борд – і тепер там вже такий сегментик, схожий на більш-менш сучасне місто. Я хочу, щоб нам ще вистачило б можливості заасфальтувати «малий проспект», понаводить лад на Рокооссовського з газонами, а на розділовій смузі щоб попідростали кущі й тоді їм надати форму, плюс там буде вертикальне озеленення… Я там усе життя прожив, це «мій» мікрорайон, який я пам’ятаю з незапам’ятних часів, - зауважив він.

На відкриття міні-скверу запрошуються всі бажаючі


Автор: Прес-служба Чернігівської міської ради
Коментарів ще немає