Середа, 24 квітня 2024, 12:57
Повна версія сайту
;

Поліція шукає свідків ДТП за участю депутат міськради

10:50 20.09.2019    Коментарі  
 

Чернігівська поліція встановлює обставини дорожньо-транспортної пригоди, в результаті якої загинула людина.

10 вересня близько 20:00 водій автомобіля "Mazda 6", рухаючись в Чернігові по вулиці Толстого, біля будинку № 94 допустив наїзд на пішохода, який переходив проїзну частину нерегульованим пішохідним переходом.

Внаслідок дорожньо-транспортної пригоди пішохід отримав тілесні ушкодження та був доставлений до лікарні, де наступного дня помер.

Поліція звертається до всіх, кому що-небудь відомо про обставини даної події, телефонувати за номерами: (0462)619-838, (063)454-77-43 або 102.

Як повідомлялося раніше, депутат Чернігівської міської ради здійснив наїзд на пішохода, в межах нерегульованого пішохідного переходу по вулиці Толстого. 68-річний чоловік помер у лікарні від отриманих травм.

Чоловіка збила автівка Mazda-626 на нерегульованому пішохідному переході.

Її водій був тверезий. Це Ярослав Ковтун – депутат міськради від фракції «Демократичний альянс». Цю інформацію UA: Чернігів підтвердили 2 джерела: в поліції та міськраді. Автівка такої ж марки, яка збила пішохода – є в електронній декларації Ковтуна.

Депутата затримали в порядку статті 208 Кримінально-процесуального кодексу та помістили до ізолятора тимчасового тримання. Про це сказала речниця Нацполіції в області Наталія Реберг.

Поліція відкрила кримінальне провадження за частиною 2 статті 286 Кримінального кодексу України (порушення правил безпеки дорожнього руху, якщо вони заподіяли тяжке тілесне ушкодження). Покарання - позбавлення волі на строк від трьох до восьми років з позбавленням права керувати транспортними засобами на строк до трьох років або без такого.

Пізніше прокуратура видала постанову про звільнення з-під варти Ковтуна.


Автор: Сектор комунікації поліції Чернігівської області
Коментарів ще немає