Середа, 17 квітня 2024, 00:05
Повна версія сайту
;

Атрошенко подякував депутатам минулого скликання від Чернігівщини

09:32 24.09.2019    Коментарі  
 

На ранковій нараді у муніципалітеті 24 вересня міський голова Владислав Атрошенко зробив заяву, яка стосується роботи народних депутатів минулого скликання.

«Відбулися вибори, деякі політичні партії не здолали 5%-бар’єр і не увійшли до Верховної Ради, інші не пройшли по округах. Серед них багато народних депутатів, декі лідери політичних сил, які працювали і на Чернігівщині: Олег Ляшко, Максим Микитась, Сергій Березенко, Олег Дмитренко, Анатолій Євлахов, Олександр Кодола.

Що стосується Олега Ляшка, то хотів би публічно вибачитись, що ми не запросили його на відкриття дитячого садка у Чернігові. Я публічно про це говорю. Він допоміг із будівництвом, зокрема на рівні 50 млн грн коштів депутатами від Радикальної партії було спрямовано. Низький уклін та велика подяка за це. Я про це говорив під час відкриття.

Що стосується інших депутатів, то вважаю, що ті можливості, які були у Сергія Березенка, не у повній мірі були використані для підтримки Чернігова. Разом з тим, дякую нардепу за допомогу, зокрема, за кошти на будівництво прибудови школи ім.Вільконського, скверу на розі Шевченка та Рокоссовського та інше.

Певні кошти для міста спрямував Максим Микитась, дякую за це. Хотів подякувати Анатолію Євлахову, за те, що він робив у своєму окрузі. Переконаний, що у окрузі Олега Дмитренка також будуть пам’ятати його добрі справи. Олександр Кодола – надзвичайно активний депутат, думаю, його виборці будуть вдячні йому за роботу в окрузі. Якби його потенціал було використано у Чернігові, для міста можна було зробити більше», - наголосив міський голова.

Владислав Атрошенко також відзначив внесок всіх народних депутатів минулого скликання, які доклали зусиль до будівництва нового відділення онкодиспансеру.

«Дякую всім депутатам, які працювали для своїх громад. Хотів би, що це було прикладом вже для новообраних депутатів. Жоден виборець не згадає номер законопроекту, за який голосував депутат, хоча це їх основна робота. Але конкретні справи вони лишатимуться. Я з гордістю підніму прапор з прізвищем будь-якого депутата, який буде допомагати місту і спрямовувати кошти у Чернігів», - наголосив міський голова.


Автор: Прес-служба Чернігівської міської ради
Коментарів ще немає