П'ятниця, 29 березня 2024, 07:28
Повна версія сайту
;

Протягом доби рятувальники двічі залучалися для вивільнення великої рогатої худоби

11:29 24.09.2019    Коментарі  
 

23 вересня о 14:55 до оперативно-координаційного центру Управління ДСНС України у Чернігівській області звернулася жителька с. Новий Білоус Чернігівського району з проханням допомогти вивільнити її корову. Як повідомила жінка, під час випасання тварина зайшла до водойми та вже самотужки вибратися з болотистої місцевості не змогла.

До надання допомоги залучалося відділення 2-го Державного пожежно-рятувального посту м. Чернігів У ДСНС України у Чернігівській області.

Того ж дня о 20:19 до рятувальників звернувся господар одного з приватних домогосподарств, що у с. Киселівка Чернігівського району. Чоловік повідомив, що на власному подвір'ї його корова потрапила в шахту глибиною понад 5 м. На місце пригоди прибули рятувальники 1-ої Державної пожежно-рятувальної частини м. Чернігів У ДСНС України у Чернігівській області. Для безпечного вивільнення худоби рятувальники розібрали частину цегляної кладки шахти, після чого обв'язали тварину рукавами та дістали з пастки за допомогою трактора зі спеціальним підіймачем.

Загалом до проведення невідкладних робіт залучалось 9 чоловік особового складу та 2 одиниці спецтехніки У ДСНС України у Чернігівській області. У обох випадках тварини не постраждали.


Автор: УДСНС у Чернігівській області
Коментарів ще немає