Четвер, 28 березня 2024, 22:39
Повна версія сайту
;

У Сновському районі поліція викрила зловмисника, який вирощував коноплю прямо в будинку

09:08 03.10.2019    Коментарі  
 

Чоловік облаштував притон у нежилому помешканні родича, де заодно вирощував і коноплю. Відносно правопорушника, що раніше вже мав проблеми із законом через наркотики, відкрито кримінальне провадження.

Під час перевірки оперативної інформації про вирощування жителем одного з сіл нарковмісних рослин поліцейські Сновського відділення виявили в нежилому будинку родича раніше судимого громадянина домашню оранжерею з коноплі.

В ході санкціонованого обшуку поліція задокументувала значну кількість горщиків з коноплею та вилучила вже висушені стебла рослин.

Наркоагроном облаштував у приміщенні систему вентиляції, освітлення та поливу. Поліція вилучила зразки рослин та обладнання й направила їх на експертизу.

Інформація про подію внесена до Єдиного реєстру досудових розслідувань, відкрито провадження за частиною 1 статті 309 Кримінального кодексу України (незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення чи пересилання наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів без мети збуту), частиною 1 статті 310 Кримінального кодексу України (незаконний посів або незаконне вирощування конопель у кількості від десяти до п'ятдесяти рослин) та частиною 1 статті 317 Кримінального кодексу України (організація або утримання місць для незаконного вживання, виробництва чи виготовлення наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів, а також надання приміщення з цією метою).

Зловмиснику загрожує покарання у вигляді позбавлення волі на строк від трьох до п'яти років.

Триває досудове розслідування.


Автор: Сектор комунікації поліції Чернігівської області
Коментарів ще немає