Четвер, 18 квітня 2024, 11:37
Повна версія сайту
;

Івана Купала у Чернігові: хто платив за святкування

10:54 03.10.2019    Коментарі  
 

Цьогорічне свято Івана Купала, яке проходило у міському парку культури і відпочинку, як виявилося, було «мирним зібранням, що проводився за межами парку».

Таку відповідь отримав громадський активіст Олександр Гашпар.

Судячи з документації, творчі колективи, що виступали на святковому концерті, працюють безкоштовно. Адже, ані з міського бюджету, ані з кандидатського фонду кошти на це не були витрачені.

Раніше у міській раді заявляли, що свято Івана Купала у міському парку культури і відпочинку – подарунок для мешканців міста від кандидата у народні депутати, екс-голови Чернігівської ОДА Валерія Куліча.

«Цьогорічне Свято Івана Купали - це був мирний захід, який проводився поза межами Центрального парку культури і відпочинку і все, що там відбувалось: виїзна торгівля, виступ коллективів (які судячи з усього виступали безкоштовно), файер-шоу, розпалювання вогнищ - це все було частиною цього мирного заходу, на проведення якого не було витрачено жодної копійки, ані бюджетної, ані кандидатської. І, виходячи з відповіді КП "ЦПКіВ" такі заходи може проводити будь-хто, достатньо лише повідомлення на ім'я чернігівського міського голови за три дні до його проведення»,- пише Гашпар.


Автор: Чернігівщина: події і коментарі
Коментарів ще немає