П'ятниця, 29 березня 2024, 07:36
Повна версія сайту
;

Як в області реалізуються проєкти за кошти ДФРР: ремонт у Ріпкинській школі

17:16 10.10.2019    Коментарі  
 

Управління капітального будівництва Чернігівської ОДА систематично здійснює перевірку ходу ремонтно-будівельні робіт на інфраструктурних об’єктах. Так, зокрема, вчора начальник Управління Андрій Тишина побував у Ріпкинській ЗОШ № 2.

Тут наразі за рахунок коштів Державного фонду регіонального розвитку триває ремонт покрівлі приміщення із застосуванням енергозберігаючих технологій. На це передбачено 5,3 мільйона гривень. Співфінансування з місцевого бюджету – 838 тисяч гривень. Уже виконано значний об’єм робіт. До речі, вони проводяться з використання сучасних матеріалів, більш стійких до зовнішніх пошкоджень та, водночас, екологічно безпечних.

До слова, це опорна школа, в якій навчаються понад 530 учнів із 19 сіл району. Заклад зарекомендував себе як школу-інноватора, адже активно впроваджує нові методики, співпрацює з міжнародними організаціями, застосовує сучасні педагогічні практики, бере участь пілотних міністерських навчальних проєктах. Важливо, щоб діти здобували знання в умовах, які відповідають вимогам Нової української школи.

Як запевнив голова Ріпкинської РДА Геннадій Поляк, райдержадміністрація всіляко сприяє якнайшвидшому завершенню ремонтно-будівельних робіт у цьому закладі.

Довідково. Управління капітального будівництва ОДА цьогоріч є замовником проведення робіт за кошти ДФРР на 10 інфраструктурних об’єктах. На це заплановано майже 85,3 мільйона гривень державних коштів. Наразі область отримала 55,5 мільйона гривень.


Автор: Департамент інформаційної діяльності та комунікацій з громадськістю облдержадміністрації
Коментарів ще немає