П'ятниця, 19 квітня 2024, 20:49
Повна версія сайту
;

У Чернігові поліція затримала наркозбувальника

11:37 15.10.2019    Коментарі  
 

Слідчі Чернігівського відділу поліції оголосили про підозру зловмиснику, затриманому з двома пакетами сильнодіючих таблеток психотропної дії.

Під час патрулювання Чернігова правоохоронці звернули увагу на підозрілого чоловіка, який почав нервувати при появі поліції. Як тільки службовий автомобіль направився в бік незнайомця, той кинувся навтьоки.

Добре треновані патрульні не лишили утікачу жодного шансу. Причина такої знервованості розкрилася швидко – під курточкою чоловік тримав два об’ємних пакети з таблетками. Правоохоронці припустили, що це добре «відомі» на вулиці сильнодіючі медикаменти, які вживають наркозалежні.

Експертиза підтвердила здогадки поліцейських. Обидва пакети містили препарати, які продаються виключно за рецептом і мають сильну психотропну дію.

Зловмисником виявився гастролер з Черкаської області. Поліцейські оголосили йому про підозру та затримали в порядку статті 208 Кримінального процесуального кодексу України, також вилучено його легковик.  

Наразі інформація про подію внесена до Єдиного реєстру досудових розслідувань, відкрито провадження за частиною 2 статті 307 Кримінального кодексу України (незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення, пересилання чи збут наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів) та за частиною 4 статті 321 Кримінального кодексу України (незаконне виробництво, виготовлення, придбання, перевезення, пересилання, зберігання з метою збуту або збут отруйних чи сильнодіючих речовин або отруйних чи сильнодіючих лікарських засобів).

Максимальне покарання, передбачене законом — до десяти років позбавлення волі.

Триває досудове розслідування.


Автор: Сектор комунікації поліції Чернігівської області
Коментарів ще немає