Вівторок, 16 квітня 2024, 18:47
Повна версія сайту
;

Протягом доби у Чернігові сталося чотири ДТП. Одна людина загинула

08:57 17.10.2019    Коментарі  
 

Вчора, 16 жовтня, у Чернігові по вул. Шевченка  велосипедиста   збив автомобіль "Рено" білого кольору. Внаслідок пригоди велосипедист отримав тілесні ушкодження та звернувся за медичною допомогою до Чернігівської міської лікарні №2.

Про це повідомляє Департамент з питань цивільного захисту та оборонної роботи.

Того ж дня, по вул. Шевченка біля будинку №118 водій вантажного автомобіля «IVECO» не вибрав безпечної дистанції та здійснив зіткнення з  автомобілем «SUBARU LEGACY», який зупинився попереду.

Внаслідок пригоди  водій автомобіля «SUBARU LEGACY»  отримав тілесні ушкодження та був доставлений до Чернігівської міської лікарні №2.

Ще одна транспортна пригода сталасяпо вул. Кільцевій біля будинку №16 Б. Водій автомобіля «ЗАЗ 110775», перебуваючи у стані алкогольного сп’яніння,  здійснив наїзд на велосипедиста, який рухався попереду у попутному напрямку. 

Внаслідок пригоди велосипедист отримав тілесні ушкодження та  був доставлений до Чернігівської міської лікарні №2, де від отриманих травм  помер.

Окрім того, по вул. Рокосовського біля будинку №68  водій мотоцикла «Honda VT 1300 CK» не вибрав безпечної швидкості руху, не впорався з керування та допустив падіння мотоцикла. Внаслідок пригоди водій мотоцикла отримав тілесні ушкодження та був доставлений до Чернігівської міської лікарні №2.


Автор: Чернігівщина: події і коментарі
Коментарів ще немає