Субота, 20 квітня 2024, 11:43
Повна версія сайту
;

Білорус намагався дати хабар прикордоннику

11:11 17.10.2019    Коментарі  
 

Вчора на в’їзд до України в міжнародний автомобільний пункт пропуску «Нові Яриловичі» на вантажному автомобілі «MAN» прибув 52-річний громадянин Білорусі.

Під час проведення огляду автомобіля, на лобовому склі, прикордонний наряд виявив заборонену в Україні «георгіївську стрічку». Водія було попереджено про адміністративну відповідальність за статтею 173-3 КУпАП.

 В ході проведення паспортного контролю іноземець надав для перевірки свій паспорт, в якому знаходились кошти в розмірі 200 гривень.

В ході встановлення обставин знаходження коштів у паспортному документі з’ясувалося, що іноземець вирішив таким чином «винагородити» прикордонника за непритягнення до адміністративної відповідальності.

Іноземця було попереджено про кримінальну відповідальність за статтею 369 «Пропозиція, обіцянка або надання неправомірної вигоди службовій особі» Кримінального Кодексу України.

Про злочинні дії іноземця повідомлено правоохоронні органи України, крім того на нього складено документи про притягнення до адміністративної відповідальності за статтею 173-3 КУпАП та прийнято рішення про заборону в’їзду до України терміном на 3 роки.


Автор: Помічник начальника прикордонного загону - начальник прес-служби підполковник О.В.Дудко
Коментарів ще немає