Четвер, 28 березня 2024, 12:21
Повна версія сайту
;

«Облтеплокомуненерго» готове розпочати опалювальний сезон у Чернігові: підприємство отримало номінації на газ

11:13 17.10.2019    Коментарі  
 

«Облтеплокомуненерго» готове розпочати опалювальний сезон у Чернігові, як тільки міська рада ухвалить таке рішення.

Про це у програмі «Прайм-вечір. Акценти» на Українському радіо «Чернігівська хвиля» сказав Петро Мазяр, технічний директор підприємства.

«На сьогоднішній день питання щодо отримання номінацій на природний газ вирішене. І усі котельні нашого підприємства технічно готові до початку опалювального періоду», - сказав Петро Мазяр.

Нагадаємо, на минулому тижні у Чернігові вмикали опалення у школах та дитячих садочках. Тепло давала Чернігівська ТЕЦ.

«З 8 по 10 жовтня включно опалювались  24 дитсадки і 14 шкіл, які ми обслуговуємо. Зараз у зв’язку з теплою погодою, теплопостачання призупинено. Як тільки  погода зміниться, ми готові знову подати тепло на об`єкти», - сказав Олексій Щербина, директор Чернігівської ТЕЦ ФІРМИ «ТЕХНОВА».  

Котельні «Облтеплокомуненерго» через неотримання від «Нафтогазу» номінацій  на природний газ, не змогли дати тепло. Там, де була технічна можливість (15 дитсадків), тимчасово, з 8 по 10 жовтня, підключили від джерел Чернігівської ТЕЦ. 14 дошкільних навчальних закладів так і залишилися без тепла.

Як сказав 8 жовтня голова правління «Облтеплокомуненерго» Віктор Геращенко, номінацій на газ їм не дали через борги. Зокрема, люди заборгували тепло постачальнику 96 мільйонів гривень.

https://cn.suspilne.media


Автор: Чернігівщина: події і коментарі
Коментарів ще немає