П'ятниця, 19 квітня 2024, 13:15
Повна версія сайту
;

Провести аудит та ознайомитися з ситуацією на Чернігівщині: такі плани на перший місяць роботи озвучив Андрій Прокопенко

16:21 21.10.2019    Коментарі  
 

Провести аудит та ознайомитися з ситуацією на Чернігівщині: такі плани на перший місяць роботи у коментарі UA: Чернігів озвучив Андрій Прокопенко. Нагадаємо, вчора його кандидатуру на посаду голови облдержадміністрації погодив Кабінет Міністрів. На тому ж таки засіданні він представив своє бачення розвитку економіки Чернігівщини.

"Розвиток агропромислового комплексу, деревообробної промисловості, текстильного класу. Окремо зупинився на тих проблемних моментах, які існують. Зокрема, це зупинка роботи Прилуцької тютюнової фабрики. Попросив прем’єр-міністра звернути на це увагу" - сказав Прокопенко.

Серед проблем Андрій Прокопенко назвав найгіршу демографічну ситуацію в Україні.

"Якщо середній показник щільності населення по Україні 67 осіб на квадратний кілометр, то в деяких районах Чернігівської області такий показник в 10 разів менший. 7 осіб на квадратний кілометр. А це накладає суттєві складнощі на нормальне забезпечення людей освітніми послугами, медичними послугами. Потрібні капітальні видатки і особливий підхід до Чернігівської області  для того, аби нормально забезпечити людей всіма послугами."

Андрій Прокопенко сказав: команда для роботи в облдержадміністрації в нього є. Імен своїх заступників називати не хоче.  

"Не хочу робити певний фальстарт і когось анонсувати. Треба подивитися і познайомитися з ситуацією,   і зрозуміти, де є проблемні моменти. І  далі будемо приймати рішення."


Автор: Чернігівщина: події і коментарі
Коментарів ще немає