Четвер, 25 квітня 2024, 13:01
Повна версія сайту
;

Рівень сплати за комунальні послуги у Чернігові покращився

14:26 23.10.2019    Коментарі  
 

На щотижневих розширених нарадах у мерії щораз аналізується рівень сплати населенням міста за комунальні послуги. Цього тижня керівники комунальних ЖЕКів та інших комунальних підприємств, що надають такі послуги, проінформували про деяке покращення рівня оплати. Принаймні, заборгованість не зросла, оплата поточних рахунків – на рівні 99%.

Тобто ситуація складна, але більшість чернігівців розуміють: якщо борги потягнуть за собою зупинку комунального господарства міста, від цього постраждають усі.

Чернігівський міський голова Владислав Атрошенко ще раз нагадав керівникам КП, що вони зобов’язані знаходити час та способи і працювати з боржниками.

Попри те, що процент злісних боржників відносно до сумлінних платників у Чернігові невеликий, накопичені через них борги – в загальній сумі на мільйони гривень.

Як відомо, Чернігів цього року ризикував не розпочати опалювальний сезон саме через борги теплогенеруючого підприємства за газ, однією з причин виникнення яких була й заборгованість споживачів.


Автор: Прес-служба Чернігівської міської ради
Коментарів ще немає