Четвер, 18 квітня 2024, 19:09
Повна версія сайту
;

У Чернігові чоловік із ножем напав на працівника комунального підприємства

16:24 23.10.2019    Коментарі  
 

Співробітники Чернігівського відділу поліції оперативно встановили особу чоловіка, який сьогодні вранці напав з ножем на працівника комунального підприємства.

Вранці 23 жовтня до поліції надійшов виклик про те, що біля будинку по проспекту Перемоги (неподалік танку, що на Кругу), невідомий чоловік поранив працівника комунального підприємства. Потерпілий приїхав вантажівкою, щоб забрати сміття. Під’їхати до контейнерів йому заважали двоє чоловіків напідпитку. Виник словесний конфлікт. Зрештою, один з пияків напав з ножем на водія сміттєвоза, завдавши тілесних ушкоджень.

Постраждалого каретою «швидкої» доставили до лікарні та прооперували. Загрози його життю немає, адже внутрішні органи не пошкоджені. 

Співробітники Чернігівського відділу поліції опитали свідків та оперативно затримали підозрюваного. Ним виявився безробітний чернігівець, який зловживає алкоголем. Вилучено знаряддя скоєння злочину.

Відкрито кримінальне провадження за ч.1 ст. 121 Кримінального кодексу України (умисне тяжке тілесне ушкодження), максимальна санкція згідно з якою – позбавлення волі на строк до 8 років.

Наразі поліція готує офіційне повідомлення про підозру нападнику. Вирішується питання про його затримання в порядку статті 208 КПК України. Тривають слідчі дії.


Автор: Сектор комунікації поліції Чернігівської області
Коментарів ще немає