Четвер, 28 березня 2024, 13:48
Повна версія сайту
;

Спортивний майданчик за півтора мільйона гривень будують у Семенівці

09:01 28.10.2019    Коментарі  
 

Майданчик  для  волейболу, баскетболу, тенісу та бадмінтону будують в Семенівці. Це перший такий майданчик у місті, каже голова громади Сергій Деденко. Вартість робіт – понад півтора мільйона гривень. Половина грошей надійшла за державною програмою з їх будівництва. Решту  виділили з міського бюджету. Детальніше в сюжеті Наталії Скляренко.

В Семенівці в міському парку будують спортивний майданчик. Його розмір – 750 квадратних метрів. Наразі тут працює бригада з чотирьох чоловік. Будівельники змішують гумову крихту з фарбою, додають клей та наносять цю суміш на асфальтне покриття.

«Даний спортивний об’єкт буде дозволяти приймати спортсменів з чотирьох видів спорту – волейбол, баскетбол, великий теніс та бадмінтон» - розповідає голова Семенівської ОТГ Сергій Деденко.

Сергій Деденко каже – будівельники мають завершити робити покриття за тиждень, якщо не завадить дощ. Потім встановлюватимуть обладнання.

«Буде сітка, будуть баскетбольні щити стояти. Під чотири види спорту буде відповідне обладнання».

Майданчик обійдеться у півтора мільйони гривень, розповідає Сергій Деденко.  Семенівська міська  рада взяла участь у державній програмі будівництва таких майданчиків.

«Ми виготовили проектно-кошторисну документацію. Подали ці документи в обласну державну адміністрацію і наш проект був відібраний, як один з переможців в цьому році».

Програма передбачає співфінансування будівництва, говорить Сергій Деденко. Половина грошей з державного, половина – з міського бюджету.

Наразі семенівські спортсмени займаються у приміщенні спорт школи. Майданчик у парку необхідний,каже тренерка з волейболу Ганна Парванчук.

«Нам майданчики ці необхідні, у нас їх немає зовсім, не облаштований для цього стадіон. Без таких майданчиків неможливо зовсім повноцінно займатися такими видами спорту як волейбол. У нас цей вид спорту дуже розвинений. Ми беремо участь у обласних змаганнях і у всеукраїнських».

Донька Оксани Меркули вперше прийшла на тренування.

«Донька каже: «Мам, на волейбол можна?» Я кажу: «Звичайно, можна». Я ось зараз її з автобуса забрала та й сюди привела. Нехай ходить, це ж добре. Ми задоволені. Нехай побільше спортивних майданчиків будують. Я тільки за».

Відео UA: Чернігів



Автор: Чернігівщина: події і коментарі
Коментарів ще немає