Четвер, 28 березня 2024, 17:51
Повна версія сайту
;

Відпрацьовувати приблизно 3 життя, - Атрошенко розповів як покарає водія, який потрапив у ДТП на Brabus

14:50 29.10.2019    Коментарі  
 

Щоб відпрацювати збитки, нанесені під час ДТП за участі автомобіля Brabus на виїзді з Чернігова, водію потрібно 3 життя.

Так міський голова Чернігова Владислав Атрошенко під час наради прокоментував аварію, яка сталася в неділю на виїзді з міста.

За його словами, автомобіль Brabus, який зареєстрований на фірму, де одним із власників є Атрошенко, ремонтуватимуть за рахунок самого підприємства.

«Я довго думав, що робити з водієм,  з яким я пропрацював 16 років. Не наказати – неправильно. Наказати – нема звідки. Ми поступимо по-чесному – ремонт  автомобіля за рахунок юридичної особи, власника. Ремонт міського майна – за рахунок водія. Значить, ми оцінимо, внутрішня у нас буде домовленість, оцінимо робочий день у вихідний, і це буде відпрацювання. Відпрацьовувати йому, за моїми підрахунками, приблизно 3 життя. Чесно кажучи, ішли роки, і я відносився як до людини, намагався дати відпочити. А цей відпочинок іноді використовувався – друзі, чарка і все інше. А я ж то працюю по вихідних», - сказав Атрошенко.

Нагадаємо, ДТП за участі автомобіля Brabus сталася у Чернігові в неділю, 27 жовтня.

https://cn.suspilne.media


Автор: Чернігівщина: події і коментарі
Коментарів ще немає