Четвер, 28 березня 2024, 14:07
Повна версія сайту
;

Проїзд по вул. 1-го Травня перекриють для закінчення ремонту дороги

16:06 29.10.2019    Коментарі  
 

У Чернігові завтра, 30 жовтня, з 8 години ранку перекривається рух автотранспорту по вул. 1-го Травня. А саме: від вул. Седнівської до перехрестя з вул. Генерала Бєлова. Відповідне рішення прийняте сьогодні на позачерговому засіданні виконавчого комітету Чернігівської міської ради.

Начальник управління житлово-комунального господарства міської ради Ярослав Куц повідомив, що перекриття необхідно для завершення робіт по ремонту дороги, а саме: для організації кругового руху на перетині вул. 1-го Травня-Бєлова та розширення проїзної частини дороги. Тобто тут організовується проїзд у 4 полоси: 2 - у напрямку вул.Кільцевої та 2 – у зворотньому напрямку відповідно. Також додатково навпроти міської лікарні №2 буде облаштована кишеня для заїзду громадського транспорту, нова зупинка та відповідні огородження, велосипедні доріжки.

Для того, щоб ці всі роботи закінчити до кінця наступного тижня, там буде працювати досить велика кількість техніки. І щоб запобігти виникненню можливих аварійних ситуацій, й необхідне перекриття руху транспорту до 20-ї години 10 листопада, - сказав Ярослав Куц.

Заступник міського голови Олександр Ломако зауважив, що, оскільки на цій території знаходяться медичні заклади міста, важливо, щоб дорожні працівники при виконанні своїх робіт не заважали проїзду швидкої допомоги.


Автор: Прес-служба Чернігівської міської ради
Коментарів ще немає