Четвер, 28 березня 2024, 12:00
Повна версія сайту
;

Упродовж минулої доби вогнеборці Чернігівщини ліквідували 6 пожеж

13:39 01.11.2019    Коментарі  
 

Протягом минулої доби вогнеборці Чернігівщини ліквідували 6 пожеж у житловому секторі громадян. Причини їх виникнення - необережне поводження з вогнем, порушення правил пожежної безпеки при монтажі електроустановок та електромереж, а також при експлуатації печей і димарів.

31 жовтня о 16:40 у смт Лосинівка Ніжинського району сталася пожежа господарчої споруди. Вогнем знищено покрівлю по всій площі та перекриття на площі 25 кв.м, пошкоджено стіни та майно.

О 19:45 виникла пожежа житлового будинку у смт Линовиця Прилуцького району. Вогнем пошкоджено домашні речі господарів.

О 20:19 сталося загоряння літньої кухні на одному з подвір’їв у с. Горобіївка Срібнянського району. Вогнем пошкоджено перекриття на площі 7 кв.м.

01 листопада о 01:33 у м. Прилуки по вул. Польовій виникла пожежа житлового будинку. Вогнем пошкоджено стіни та підлогу на площі 3 кв.м, майно.

О 01:42 надійшло повідомлення про загорання в житловому будинку у с. Косачівка Козелецького району. Вогнем знищено перекриття на площі 4 кв.м.

О 01:42 надійшло повідомлення про пожежу господарчої споруди у с. Залізний Міст Семенівського району. Вогнем знищено покрівлю та перекриття на площі 14 кв.м, пошкоджено покрівлю на площі 10 кв.м.

У зв`язку з цим, рятувальники ДСНС України закликають громадян бути обережними у поводженні з вогнем, дотримуватись правил пожежної безпеки при експлуатації електронагрівальних приладів та електричних мереж, опалювальних печей і димарів. Пам’ятайте, дотримання правил пожежної безпеки допоможе Вам уникнути лиха й зберегти життя та майно. 


Автор: У ДСНС України у Чернігівській області
Коментарів ще немає