П'ятниця, 29 березня 2024, 08:11
Повна версія сайту
;

Новопризначений Голова Чернігівської ОДА провів свою першу нараду

15:03 04.11.2019    Коментарі  
 

Голова Чернігівської облдержадміністрації Андрій Прокопенко сьогодні, 4 листопада, провів першу нараду з керівниками структурних підрозділів ОДА, територіальних органів ЦОВВ. У відеорежимі до наради були залучені голови районних державних адміністрацій області.

Кожен керівник коротко озвучив стан справ по галузях, а також проблемні питання, які потребують нагального вирішення.

Андрій Прокопенко зазначив, що найближчими днями зустрінеться з кожним із них, щоб більш детально обговорити те, що має бути відпрацьовано першочергово.

Голова ОДА наголосив, що наразі надзвичайно важливо сформувати бюджет на 2020 рік, який би максимально забезпечив розвиток Чернігівщини. Він акцентував, що необхідно працювати у тісному діалозі з народними депутатами від області, Урядом та Мінфіном.

Мова на нараді також йшла про виконання завдання Кабінету Міністрів стосовно моделювання мережі надання адміністративних послуг у населених пунктах області. Найближчого тижня відбудеться круглий стіл з цих питань, до якого будуть залучені й народні депутати.

Також серед озвучених пріоритетів: стовідсоткова готовність усіх служб до осінньо-зимового періоду, реалізація інфраструктурних проєктів за кошти державного бюджету, вирішення питання по заборгованості із заробітної плати в галузі охорони здоров’я, виплата субсидій.


Автор: Департамент інформаційної діяльності та комунікацій з громадськістю Чернігівської облдержадміністрації
Коментарів ще немає