П'ятниця, 19 квітня 2024, 05:01
Повна версія сайту
;

Поліція змінила версію загибелі хлопця в Прилуках

20:07 07.11.2019    Коментарі  
 

Поліція змінила пріоритетну версію загибелі Дениса Чаленка. Нині правоохоронці розглядають пріоритетну версію про те, що його вбили і залишили залізничні колії.

Про це сьогодні під час брифінгу у Прилуках сказав заступник голови Національної поліції України Максим Цуцкірідзе.

Також він сказав, що завтра у Прилуках проведуть слідчий експеримент. Результати ж експертизи пообіцяв озвучити на наступному тижні.

Нагадаємо, оприлюднити попередні результати розслідування загибелі та експертизи тіла чотирнадцятирічного Дениса Чаленка мали сьогодніЗробити це виконувач обов’язків начальника Прилуцького відділу поліції Сергій Сторожук пообіцяв 5 листопада на похороні підлітка, під час якого місцеві жителі влаштували мітинг.

Дату і час назвав – 7 листопада, о вісімнадцятій. Нагадаємо, тіло Дениса Чаленка знайшли ввечері 29 жовтня на залізничній колії у Прилуках.

Перша версія поліції – хлопця збив потяг. Родина Дениса із нею  не погоджується. Батько хлопця Віктор Чаленко стверджував: його сина спочатку вбили, а тіло кинули на колії. У четвер, 31-го жовтня, з 6-ї вечора під Прилуцьким відділом поліції тривав мітинг. Там зібралися понад дві сотні людей, вони палили шини, увірвалися до відділу, вимагали незалежної експертизи та розслідування інших версії загибелі підлітка.

Із натовпу люди викрикували, що до вбивства можуть бути причетними четверо шістнадцяти річних хлопців. Мовляв, за тиждень до загибелі Дениса вони надсилали на його телефон повідомлення з погрозами.

Після того тіло Дениса Чаленка відвезли на повторну судово-медичну експертизу до Києва. Її результатів поки що нема.

Розслідування взяв під особистий контроль голова Національної поліції України Ігор Клименко.

Джерело: "UA:Суспыльне"


Автор: Чернігівщина: події і коментарі
Коментарів ще немає