П'ятниця, 19 квітня 2024, 21:26
Повна версія сайту
;

В Чернігові фабрика "Стріла" забруднила воду у Стрижні

13:16 12.11.2019    Коментарі  
 

В ніч з 8 на 9 листопада працівники КП «Чернігівводоканал» зафіксували несанкціоновані скиди води з території ПрАТ «ЧКФ «Стріла» до дощової каналізації міста.

 Про це повідомили в інформаційній службі підприємства.

 Витоки води були жовтого кольору і мали стійкий запах ароматизаторів. Співробітниками КП «Чернігівводоканал» на місце подій було викликано наряд поліції та слідчо-оперативну групу міського відділу поліції.

 Ними на місці подій було відібрано проби стічних вод, які витікали через отвір розміром приблизно 80х80 см в стіні ПрАТ «ЧКФ «Стріла».

Як повідомили 11.11.2019 з Чернігівського відділу поліції Головного управління Національної поліції в Чернігівській області, за даним фактом відомості внесено до Єдиного реєстру досудових розслідувань  за ч. 1 ст. 242 Кримінального кодексу України (порушення правил охорони вод). Найближчим часом вже буде відомо, хто і навіщо скидав неочищені забруднені води у річку Стрижень.

 

Тим часом хіміко-бактеріологічна лабораторія з контролю стічних вод КП «Чернігівводоканал» провела своє дослідження зразків, відібраних на місці подій. Як з’ясувалося, показники води, що витікала з-під стіни ПрАТ «ЧКФ «Стріла» суттєво відрізнялися від нормативних.

Джерело: "Високий Вал"


Автор: Чернігівщина: події і коментарі
Коментарів ще немає