Вівторок, 16 квітня 2024, 11:38
Повна версія сайту
;

Атрошенко пожалівся Гривку і Зубу на недофінансування Чернігова

17:02 20.11.2019    Коментарі  
 

Про проблеми та перспективи бюджетного процесу-2020 говорили сьогодні, 20 листопада, в Чернігівській міській раді представники регіонального відділення Асоціації міст України.

У засіданні  взяли участь Чернігівський міський голова Владислав Атрошенко, народні депутати України Валерій Зуб та Сергій Гривко, а також міські голови та голови ОТГ Чернігівщини.  

Учасники засідання говорили про недостатнє фінансування з державного бюджету окремих галузей життєдіяльності територіальних громад. Зокрема, сфери освіти та медицини. Серед проблемних питань на державному рівні залишаються порядок та розподіл коштів на будівництво, реконструкцію та ремонт доріг. Крім того, було підняте питання щодо справедливого розподілу коштів Державного Фонду Регіонального Розвитку.

Чернігівський міський голова Владислав Атрошенко,    

 По місту Чернігову на самоврядні повноваження ми скорочуємо видатки у 2020 році, по відношенню до 2019, на 133 млн грн,  … Окремою непрогнозованою ситуацією є фінансування галузі медицини. У нас очікувана субвенція на І квартал у розмірі 57 млн грн. При цьому місто дофінансовує 23 млн грн за рахунок платників податків міста. Тобто наразі не відомо ніяких прогнозів, що буде з медициною, як вона фінансуватиметься, 


Автор: Чернігівщина: події і коментарі за повідомленням прес-служби Чернігівської міської ради
Коментарів ще немає