Вівторок, 23 квітня 2024, 20:50
Повна версія сайту
;

На Чернігівщині дороги обробили від ожеледиці

10:35 29.11.2019    Коментарі  
 

Уночі 29 листопада дорожники обробляли автошляхи державного значення від ожеледиці. На ніч середня температура становила -1...+1, опади - дощ з мжичкою. За таких погодних умов є висока ймовірність утворення льодової кірки на покритті при осіданні опадів на замерзлу поверхню автошляхів. Тому було проведено профілактичну обробку доріг для запобігання утворення ожеледиці.

У роботі впродовж ночі було 76 одиниць техніки, 12 - у режимі чергування, а також 91 працівник, 16 - у режимі чергування. На обробку покриття використано 106 тонн технічної солі та 611 тонн піщано-сольової суміші. Проїзд дорогами загального користування державного значення у Чернігівській області забезпечено. Зранку 29 листопада покриття мокре. (На відео - автомобільна дорога М-01 Київ-Чернігів-Нові Яриловичі в процесі обробки).

За прогнозами Чернігівського облгідрометрцентру, 29 листопада вдень в області очікується хмарна погода з проясненнями, дощ, місцями туман. Вітер південно-східний 5-10 м/с. Температура вдень 2-7º тепла. 30 листопада вночі невеликі опади, подекуди туман, вдень місцями невеликий мокрий сніг. Вітер північно-західний 5-10 м/с. Температура вночі 0-5º, вдень 2-7º тепла.

Шановні водії, будьте уважні та обережні узимку на дорозі. Обирайте безпечну швидкість руху, дотримуйтесь дистанції, не виконуйте ризикованих маневрів. Пам'ятайте обов'язково про зимові шини, а для вантажівок - ще і про ланцюги проти ковзання. Регулярно відстежуйте прогнози синоптиків.


Автор: Прес-служба Служби автомобільних доріг у Чернігівській області
Коментарів ще немає