Вівторок, 19 березня 2024, 06:32
Повна версія сайту
;

На Чернігівщині підготувалися до погіршення погодних умов

15:45 02.12.2019    Коментарі  
 
 

Сьогодні у Службі автодоріг області провели координаційну нараду щодо ускладнення погодних умов на території Чернігівщини з 3 грудня 2019 року. На робочій зустрічі були присутні представники Служби автомобільних доріг у Чернігівській області, Управління капітального будівництва Чернігівської ОДА, Департаменту цивільного захисту та оборонної роботи Чернігівської ОДА, Управління превентивної діяльності ГУНП в Чернігівській області, Відділу прикордонного контролю штабу Чернігівського прикордонного загону, Управління організації митного контролю та оформлення Чернігівської митниці ДФС. Учасники наради узгодили координацію дій за ускладнення погодних умов, реагування на можливі надзвичайні ситуації, організації руху транспорту в напрямку до та від контрольних пунктів пропуску. 

Нагадаємо, що раніше Український гідрометцентр повідомив про ускладнення погодних умов на території України впродовж 2-3 грудня. Зокрема, вдень 2 грудня в західних, Вінницькій та Житомирській областях, протягом доби 3 грудня в Україні, крім південних областей, мокрий сніг, місцями налипання мокрого снігу, утворення снігового покриву висотою 3-8 см; 2 грудня в Карпатському регіоні, 3 грудня вночі у центральних та північних областях, вдень у східній частині місцями значний сніг, утворення снігового покриву висотою 10-20 см; на дорогах країни, крім півдня, ожеледиця (І рівень небезпечності, жовтий). 

Дорожнє господарство Чернігівської області знаходитиметься в режимі цілодобового чергування. Планується проведення робіт з очистки та обробки покриття протиожеледними сумішами. З вечора 2 грудня інспектори Служби автомобільних доріг у Чернігівській області знаходитимуться на лінії контролю та координуватимуть роботу техніки підрядних організацій. 

Для отримання інформації про стан проїзду та оперативного реагування на надзвичайні ситуації на автомобільних дорогах області працює цілодобово гаряча лінія за телефонами:

(0462) 661893 - зі стаціонарного;
0952714374 - з мобільного.

Шановні водії, враховуйте дану інформацію про погіршення погоди, плануючи поїздку! Пам'ятайте, що взимку на дорозі слід бути ососбливо обережними, обирати безпечну швидкість та дистанцію руху, не допускати ризикованих маневрів.

На випадок погіршення погодних умов на автомобільних дорогах загального користування визначені місця відстою транспорту. 

             
 

Автор: Чернігівщина: події і коментарі
Коментарів ще немає