П'ятниця, 29 березня 2024, 12:09
Повна версія сайту
;

Депутатка міськради завітала у село аби виділили землю своїй матері

15:55 02.12.2019    Коментарі  
 
Депутатка міськради всупереч вимогам закону була присутньою на засіданні сесії сільської ради та спільно з іншими депутатами голосувала за прийняття рішення про надання дозволу на виготовлення проекту землеустрою для своєї матері.

Про це розповіли у прокуратурі Чернігівської області.

Завдяки вжитим прокурором заходам представницького характеру судом визнано незаконним рішення, прийняте з порушенням вимог антикорупційного законодавства.

Рішенням суду від 26.11.2019 задоволено позов прокурора про визнання незаконним рішення сесії Бобровицької міської ради стосовно надання громадянці дозволу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення у власність 1,5 га землі для ведення особистого селянського господарства у межах Браницького старостинського округу.

Приводом для звернення прокурора з позовною заявою стало рішення районного суду про визнання винуватим у вчиненні адміністративних правопорушень, передбачених ч. ч. 1, 2 ст. 1727 КУпАП, депутата цієї ж ради.

З’ясувалося, що депутатка всупереч вимогам закону була присутньою на засіданні сесії сільської ради та спільно з іншими депутатами голосувала за прийняття рішення про надання дозволу на виготовлення проекту землеустрою для своєї матері.

Про наявність у неї конфлікту інтересів своїх колег депутатка не повідомила. Покладені на неї обов’язки щодо запобігання та врегулювання конфлікту інтересів під час прийняття рішення не виконала.

"Суспільний кореспондент"


Автор: Чернігівщина: події і коментарі
Коментарів ще немає