Середа, 24 квітня 2024, 13:05
Повна версія сайту
;

За незаконне поводження із боєприпасами прилучанину загрожує кримінальна відповідальність

10:07 13.02.2020    Коментарі  
 

Під час обшуку в одному з домогосподарств Прилуччини правоохоронці виявили незаконний склад боєприпасів. Місцевий житель приховував у помешканні 100 набоїв до різних видів зброї (2 набої, ззовні схожі на артилерійські снаряди калібру 30 мм, 1 набій зовні схожий на артилерійський снаряд калібру 23 мм, 71 предмет ззовні схожий на патрони калібру 7,62 мм, 7 предметів ззовні схожих на набої до ПМ, калібру 9 мм, 48 предметів ззовні схожих на набої калібру 7,62 мм з кулями «ЛСП», зі сталевими сердечниками, 7  предметів ззовні схожих на набої калібру 7,62 мм з бронебійно-запалювальними кулями).

Обшук здійснювався на підставі ухвали слідчого судді під процесуальним керівництвом Прилуцької місцевої прокуратури в ході розслідування кримінального провадження за ознаками кримінального правопорушення, передбаченого ч.1 ст.263 КК України – «Незаконне поводження з боєприпасами». 

Предмети злочину вилучено, призначено відповідні експертні досліджень.

За результатами проведених експертиз чоловіку повідомили про підозру у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого ч. 1 ст. 263 КК України, а саме придбанні та зберіганні бойових припасів без передбаченого законом дозволу.

Довідково: санкція ч.1 ст.263 КК України передбачає покарання в вигляді позбавлення волі терміном від 3 до 7 років.

За інформацією Прилуцької прокуратури


Автор: Чернігівщина: події і коментарі
Коментарів ще немає