П'ятниця, 26 квітня 2024, 00:08
Повна версія сайту
;

Молодята Чернігівщини відзначають День закоханих весільними церемоніями

17:21 14.02.2020    Коментарі  
 

День всіх закоханих – особливий час для освідчення у своїх почуттях. На знакову дату молодята завжди чекають та мріють, щоб їхнє перше сімейне свято постійно збігалося з цією датою. Допомагають закоханим зробити цей день незабутнім сучасні сервіси Міністерства юстиції.

«Сьогодні по всій країні масштабно проходить акція «Кохання поза часом». Охочі не тільки можуть подати заяву на одруження, а й взяти шлюб, скориставшись послугою «Шлюб за добу», – зазначила Ірина Свистун, начальник Північно-Східного міжрегіонального управління Міністерства юстиції (м. Суми). – На Чернігівщині до заходу долучилися 33 пар, з них 12 – обрали скорочену процедуру одруження».

Пані Ірина також додала, що 20 закоханих пар в цей знаковий день подали заяву на реєстрацію шлюбу та вже незабаром скажуть один одному омріяне «Так».

Нагадаємо, з 2017 року чернігівський Міський Палац культури є учасником проєкту Мін’юсту «Шлюб за добу». Тепер закоханим не обов’язково чекати місяць! Молодята можуть самі обрати дату і час для розпису.

При поданні повного пакету документів від заявників до 10:30 реєстрація шлюбу може бути проведена у той же день (після 15:00 ), за іншими заявами реєстрація призначається не раніше наступного дня після подачі заяви.


Автор: Чернігівщина: події і коментарі
Коментарів ще немає