Четвер, 25 квітня 2024, 23:08
Повна версія сайту
;

820 літрів сурогатного алкоголю: у Чернігівському районі викрили підпільний цех

17:02 17.02.2020    Коментарі  
 

В ході проведення операції «Акциз–2020», співробітники податкової міліції ГУ ДФС Чернігівської області під процесуальним керівництвом прокуратури області виявили на території одного з приватних приміщень Чернігівського району черговий підпільний цех з виготовлення фальсифікованої горілки.

Налагодив виробництво небезпечного сурогату місцевий житель, який не мав ані реєстрації в якості суб’єкта господарювання, ані ліцензії на право роздрібної торгівлі алкогольними напоями.

За результатами обшуків з незаконного обігу вилучено 820 літрів горілки, 504 марки акцизного податку з візуальними ознаками підробки та автомобіль, який використовувався для транспортування фальсифікату. Розливався сурогат в скляну тару з використанням етикеток відомих торгівельних марок та підроблених марок акцизного податку, а також - в пластикову тару об‘ємом 2 та 5 літрів.

Реалізовували недоброякісну продукцію через торгівельну мережу Чернігівської області, шляхом розміщення оголошень в закритих групах мобільних додатків миттєвих повідомлень та мережу Інтернет.

За повідомлення податкової міліції



Автор: Чернігівщина: події і коментарі
Коментарів ще немає