Вівторок, 07 травня 2024, 02:30
Повна версія сайту
;

Депутата Антона Полякова попросили зайнятися проблемами округу

11:15 08.04.2020    Коментарі  
 

На своїй сторінці у Фейсбук ексдепутатка від "Самопомочі" Анна Романова написала пост, в якому закликала народного депутата Антона Полякова з Чернігівщини зайнятися проблемами його округу.


 

Пані Анна написала про те, що за сім місяців роботи народним депутатом від нього не було подано жодного депутатського запиту, який би стосувався проблем його округу. А також він жодного разу не виступив з трибуни Верховної Ради  з темою, яка стосується Чернігова та області загалом. Також Анна Романова розповіла про своє звернення до чинного депутата з проханням вирішити проблему зв’язку та Інтернету у місцевих школярів, які в період карантину залишились відірваними від навчання через поганий інтернет чи взагалі його відсутність, однак відповіді на нього вона так і не отримала.

Крім того, колишня народна депутатка написала: “А тепер ПІДРАХУЙ (а саме так називається магазинчик Антона, в якому хлопець без вищої освіти до депутатства продавав ламінат)”, після чого перерахувала всі його депутатські “заслуги”, яких не так вже і багато.

До слова, прізвисько Підрахуй в українській політиці не нове, однак пан Поляков присвоїв його собі сам. Саме так називається його магазин, і в кожній рекламі він просить людей, так би мовити, порахувати вигоду: “Підрахуй, у нас купувати вигідніше”.


І, насамкінець, Анна Романова попросила Полякова з грошей, які йому виділяють за обслуговування олігархату, зробити щось для своїх виборців.

Нагадаємо, що Антон Поляков обраний до Верховної Ради IX скликання по 206 округу, до складу якого входять Новозаводський район міста Чернігів, а також Ріпкинський та Чернігівський райони Чернігівської області. 


Автор: Чернігівщина: події і коментарі
Коментарів ще немає