Субота, 20 квітня 2024, 09:45
Повна версія сайту
;

Партнерами програми «Доступні кредити 5-7-9%» стали ще два банки

18:17 18.05.2020    Коментарі  
 

Відтепер державною програмою підтримки бізнесу «Доступні кредити 5-7-9%» можуть скористатися клієнти Райффайзен Банк Аваль і ТАСКомбанк. Відповідні договори про співробітництво з Фондом розвитку підприємництва були укладені наприкінці минулого тижня.

Загалом участь у програмі «Доступні кредити 5-7-9%» беруть 9 банків: чотири державні (Ощадбанк, Приватбанк, Укргазбанк, Укрексімбанк) та п'ять комерційних (Райффазен Банк Аваль, ТАСКомбанк, Альянс банк, Банк Львів та ПУМБ).

Нагадаємо, що 29 квітня цього року Уряд підтримав пропозицію Міністерства фінансів та розширив можливості програми «Доступні кредити 5-7-9%».

— Це не залишилося без уваги банків, які побачили нові можливості для своїх клієнтів і були готові їм допомогти пережити нинішні кризові явища. Ми раді вітати у колі уповноважених банків нових потужних гравців. Ними стали Райффайзен Банк Аваль та ТАСКомбанк. Вже за лічені дні клієнти цих банків отримають можливість скористатися підтримкою держави, що надається в рамках програми «Доступні кредити 5-7-9%», — прокоментував керівник Фонду розвитку підприємництва Руслан Гашев.

Більш детально про умови державної програми читайте за посиланням.

Довідково. Державна кредитна програма «Доступні кредити 5-7-9%» запроваджена за ініціативи Президента України з метою спрощення доступу мікро- та малого бізнесу до банківського кредитування. Контроль за реалізацією програми покладений на Фонд розвитку підприємництва (ФРП), що є правонаступником всіх прав та зобов’язань Німецько-Українського фонду. Єдиним учасником ФРП є Уряд України в особі Міністерства фінансів України. Міністерство розвитку економіки, торгівлі та сільського господарства здійснює підтримку програми «Доступні кредити 5-7-9%» в частині освітніх програм для підприємців, які хочуть стати учасниками програми.

 


Автор: Чернігівщина: події і коментарі
Коментарів ще немає