П'ятниця, 29 березня 2024, 11:16
Повна версія сайту
;

Як на своїх сторінках у Фейсбук чернігівські політики вітали з Днем вишиванки

20:05 21.05.2020    Коментарі  
 

21 травня відзначають День вишиванки - міжнародне свято, метою якого є збереження традиції носіння українського етнічного вишитого одягу. Чернігівські держслужбовці та громадські діячі на своїх Фейсбук-сторінках похизувалися фото у вишиванках та привітали всіх із цим Днем.

Так, голова обласної адміністрації Андрій Прокопенко зробив селфі у вишитій червоним вишиванці на фоні державного прапора України. В дописі зазначає, що вишиванка єднає українців по всьому світу.


Очільник чернігівської обласної ради Ігор Вдовенко написав пост, де коротко розповів про День вишиванки та відзначив: цьогоріч у облраді відзначали його скромно. На додачу пан Вдовенко виклав кілька фото з колегами у вишиванках.

Народний депутат України, чернігівець Сергій Гривко лаконічно привітав зі святом та виклав фото у вишиванці з колегами.


Інший нардеп з Чернігівщини - Олег Семінський, - зі святом не вітав, але додав до своєї основної світлини рамку із зображенням вишивки. 


Олександр Тарнавський, керівник штабу “Національного корпусу” у місті Чернігів виклав в мережу фото у вишитій сорочці зроблене на ґанку однієї з кав’ярень міста. В пості написав: “Дрібний бізнес, що підтримує українську культуру, має бути підтриманий національно свідомими громадянами”.


Колишня народна депутатка Анна Романова опублікувала привітання з Днем вишиванки ще 19-го травня, виклавши і своє фото у вишиванці на фоні канадського парламенту. 


Автор: Чернігівщина: події і коментарі
Коментарів ще немає