Вівторок, 23 квітня 2024, 15:44
Повна версія сайту
;

Дитячі садки Чернігова планують відкрити з 1 червня

09:35 22.05.2020    Коментарі  
 

20 травня, відбулося засідання Уряду, на якому було прийняте рішення про можливість регіонально визначати питання відкриття дитячих садочків при дотриманні додаткових умов рішенням Комісії з питань техногенно-екологічної безпеки та протидії надзвичайним ситуаціям.

Враховуючи порівняно невисокий на сьогоднішній день рівень захворюваності на ковід у Чернігові можна сказати, що міська комісія має підстави дати такий дозвіл.

Про це повідомили на сайті Чернігівської міської ради.

- Ми вже займаємося підготовкою, генеральним прибиранням і всім іншим для того, щоб відкритися 1 червня, - повідомив на засіданні виконкому керівник міського управління освіти Василь Білогура. - Зараз проводиться забір води на аналіз, відповідний договір укладений з лабораторним центром. Чекаємо офіційного документа щодо додаткових вимог (офіційно його також поки нема) – щоби точно знати, які ще вимоги будуть висунуті. Але докладемо максимальних зусиль для того щоб їх виконати.

Також він додав, що в дитсадки вже завозяться продукти. Окрім того, для них зараз докуповуються дезінфекційні засоби, оскільки їх використання зросло. Ці засоби будуть забезпечені кожним закладом, а про одноразові предмети індивідуальної гігієни, які вимагатимуться за новими правилами, будуть спілкуватися окремо з батьками.


Автор: Чернігівщина: події і коментарі
Коментарів ще немає